Cистематичний аналіз рідкісних видів рослин долини р. Трубіж в межах Переяслав-Хмельницького району на Київщині - Донченко, Д. В.; Якубенко, Борис Євдокимович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: збереження природних комплексів; аналіз флори рослин; комплекс річки Трубіж; preservation of natural complexes; analysis of plant flora; Trubezh River complex; Erhaltung natürlicher Komplexe; Analyse der Pflanzenflora