Інструменти формування пропозиції при виробництві африканського кларієвого сома в рибницьких господарствах - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Юрій Євгенович; Дмитришин, Роман Анатолійович; Поплавська, Олена Сергіївна; Федоренко, Микола Олександрович; Курмаєв, П. Ю. (My University, 2020)
У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва африканського мармурового кларієвого сома з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі процеси у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних продовольчих і фінансових викликів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.
Keywords: сом; кларієвий сом