Конструкція пересувної лісопиляльної установки - Головач, В. М. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: експлуатація лісосік; лісопиляльні установки; пиляння лісоматеріалів; logging operations; sawmills; sawing timber; Exploitation of forest areas; Sägewerke