Транспорт як важливий фактор успіху фермера - Ребенко, Віктор Іванович; Братішко, Вячеслав Вячеславович (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: автомобільний транспорт та інфраструктура; транспорт та інфраструктура; механізований і прогресивний транспорт; road transport and infrastructure; Straßenverkehr und Infrastruktur; transport and infrastructure; Verkehr und Infrastruktur; mechanised and advanced transport; mechanisierter und fortschrittlicher Transport