Динамічний аналіз руху механізмів зміни вильоту та повороту баштового крана з балочною стрілою - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Ромасевич, Юрій Олександрович; Муштин, Д. І. (My University, 2019)
Теза доповіді науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів на XIX Міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».
Збірник тез доповідей XIX Міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн» (20-22 березня 2019 року)
Keywords: баштовий кран; динамічний аналіз руху механізмів; зміни вильоту та повороту баштового крана