Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова» - Тузюк, Михайло Олександрович (Експодрук, 2024)
Пропонується опрацювання фахових тем майбутніх спеціалістів з агроінженерії заочної форми навчання з проекцією на закріплення спеціалізованих лексичних одиниць, граматичних одиниць, розмовного та письмового мовлення у творчих вправах та тестових завданнях
Затверджено Протоколом Вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: англійська мова; English language; Englische Sprache