Концептуальна схема комбінованої жатки для диференційованого збирання зернових культур з подвійним зрізом - Рева, В. В.; Смолінський, Станіслав Вікторович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: зернозбиральні комбайни; комбіновані жатки; диференційоване збирання; combine harvesters; Getreideerntemaschinen; Kombinierte Mähwerke; combine harvesters; differentiated collection