Integrated Technical English Course:Ч. 1. Bachelor’s Course - Пономаренко, Оксана Григорівна; Березова, Людмила Василівна; Якушко, Катерина Григорівна; Мудра, Світлана Вячеславівна; Іванова, Оксана Вікторівна; Цимбал, С. В.; Бялик, В. Д. (Експодрук, 2018)
Видання пропонує інтегрований курс з розвитку іншомовних комунікативних міжпрофесійних та міжпредметних зв‘язків студентами технічних факультетів аграрних університетів під час дистанційного вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням на бакалавраті
Ч. 1. Bachelor’s Course
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України(протокол №4 від28.11.2018р)
Keywords: англійська мова