Газета "За сільськогосподарські кадри", № 8 (23 квітня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: Анатольєв, М. Проблеми вирішувати спільно : про спільну роботу партійних керівників вишу і студнентів / М. Анатольєв. - С.1. Портной, В. Нам є чим гордитись : про історію лісогосподарського ф-ту з 1840 р. / В. Портной. - С.1. Матвієнко, В. Зустріч з цільовиками : студенти-цільовики Київщини зустрілись з керівництвом облагропромради / В. Матвієнко. - С.1. Борисов, Л. Захищаючи Дніпро : Студенти лісогосподарського ф-ту УСГА вивчали річкові багатства, які розкрадаються. А київська рибінспекція не реагує. Студенти проти ліцензійного вилову риби / Л. Борисов, Ю. Медуниця. - С.1. Пазюк, Сергій. Голосіївські мотиви : вірш / Сергій Пазюк. - С.1. Лихо, С. Волюнтаризм шкодить науці : про доцільність застосування Ф. Т. Моргуном на Полтавщині агротехнологічних заходів з використанням плоскорізів / С. Лихо. - С.2. Тихий, В. Кому потрібні міфи про... себе? : про професора М. О. Зеленського / В. Тихий, М. Яковенко. - С.2. Логгинов, Б. "Відмивання" Лисенківців : Про підтримку "лисенківщини" В. М. Сукачевим, Яблоковим, Жуковим та ін. / Б. Логгинов. - С.3. ... То й ви кажіть... : про приписки педнавантажень та отримання додаткової зарплати в.о. професором каф. рослинництва В. П. Шевченком. - С.2. Дорошенко, В. Все життя і хвилина / В. Дорошенко. - С.4. Колесник, А. Аварії на дорогах / А. Колесник. - С.4. В інтересах студентів : соціальна допомога студентам. - С.4. Громадський пост "За сільськогосподарські кадри". Плачуть понівечені дерева / Громадський пост "За сільськогосподарські кадри". - С.4.
Keywords: Моргун, Ф. Т.; Зеленський, М. О.