Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Біометрія» для студентів ОС «Бакалавр» очної форми навчання зі спеціальностей 162 «Біотехнологія та біоінженерія» 229 «Громадське здоров’я» - Нестерова, Наталія Георгіївна (My University, 2024)
Наведено методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Біометрія”. Навчальне видання містить практичні розрахунки, коротко наведені теоретичні положення та основні формули для обчислень потрібних біометричних показників, задачі і контрольні питання, виконання яких дозволяє поглибити і закріпити отримані на основі лекційного матеріалу знання. Для студентів аграрних та біологічних ВНЗ із напрямів підготовки «Біотехнологія»
Рекомендовано до друку на засіданні кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики НУБіП України та вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України.
Keywords: біометрія; біотехнологія; biometric; Biotechnology