Імітаційне моделювання як інструмент дослідження ефективності роботи систем енергозабезпечення об’єктів АПК - Тарасенко, Світлана Євгенівна; Біла, Яна Юріївна (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: енергозабезпечення об’єктів; імітаційне моделювання як інструмент дослідження; ефективність роботи систем енергозабезпечення; power supply to facilities; Simulation modelling as a research tool; efficiency of energy supply systems; Stromversorgung der Einrichtungen; Effizienz der Energieversorgungssysteme