Тваринництво та технології харчових продуктів - Гетя, Андрій Анатолійович; Чумаченко, Іван Петрович; Носевич, Дмитро Костянтинович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна (НУБіП України, 2020)
У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
Animal science and food technology
Keywords: наукові дослідження; тваринництво; технології харчових продуктів; науковий журнал; scientific research; animal husbandry; food technology; scientific journal