До питання збереження рослинного різноманіття у містах - Страшок, Олександра Юріївна; Колесніченко, Олена Валеріївна; Kalbarczyk, R. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: урболандшафти; креативне збереження; антропогенний ландшафтний підхід; creative preservation; urban landscapes; Turbolandschaften; anthropogener Landschaftsansatz; anthropogenic landscape approach