Транспортна безпека як складова Національної безпеки України - Бударін, М. І. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: транспортна безпека; транспорт та інфраструктура; безпека автомобільного транспорту; transport safety; Verkehrssicherheit; transport and infrastructure; Verkehr und Infrastruktur; road transport safety; Sicherheit im Straßenverkehr