Дія стерилізуючих агентів на експлантати рослин Betula pendula Roth в культурі in vitro - Чорнобров, Оксана Юріївна (My University, 2019)
Тези доповідей по матеріалам конференції, яка присвячена висвітленню актуальних проблем відтворення лісів і лісових меліорацій. Наведено результати досліджень у галузі лісівництва, насінництва, лісового і декоративного розсадництва, лісовідновлення і лісорозведення, плантаційного лісовирощування, екоадаптаційного відтворення лісів, ботаніки, лісової селекції, полезахисного лісорозведення, протиерозійних меліорацій, біотичної стійкості лісових екосистем, лісоаграрних і урбанізованих ландшафтів, агролісівництва тощо. Окреслено аспекти вдосконалення лісової, лісокультурної і лісомеліоративної освіти для підготовки кваліфікованих фахівців лісового господарства, висвітлено результати наукової діяльності аспірантів і студентської молоді (6-8 листопада 2019 р).
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Відтворення лісів та лісова меліорація в Україні: витоки, сучасний стан, виклики сьогодення та перспективи в умовах антропоцену» (присвяченої 100-річчю кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій) 6-8 листопада 2019 р.
Keywords: безвірусний садивний матеріал; береза повисла; клональне мікророзмноження; virus-free planting material; birch tree hung; clonal micropropagation; virusfreies Pflanzmaterial; Birke hängt