Інноваційні технології генетики дрібних домашніх тварин - Костенко, Світлана Олексіївна (НУБіП України, 2022)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Інноваційні технології годівлі, генетики та розведення дрібних домашніх тварин» ОС «Магістр» зі спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина». Посібник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти
Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 10 від 22 червня 2022 року)
Keywords: генетика; дрібні домашні тварини; інноваційні технології