Статистична оцінка шуму на робочих місцях при експлуатації МЕЗ на зерноскладах - Виговський, Сергій Михайлович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: шум тракторів; зерносклади; статистична оцінка шуму; tractor noise; grain storage facilities; statistical noise assessment; Traktorengeräusche; statistische Bewertung von Lärm