Social Ecology - Rakoid, O. O.; Klepko, A. V. (NUBiP, 2023)
У навчально-методичному посібнику для студентів ОС Бакалавр за спеціальністю 101 Екологія вперше англійською мовою ґрунтовно викладені теоретичні і практичні аспекти навчальної дисципліни «Соціальна екологія». Навчально-методичний посібник містить 8 тем, де подано як основні теоретичні положення, так і практичні роботи та список відповідних питань для самоконтролю студентів.
Рекомендовано до видання вченою радою факультету захисту рослин, біотехнологій та екології
Keywords: ecology; social ecology; екологія; соціальна екологія; ekologia społeczna; ekologia