Навігайціні системи в технологіях точного землеробства - Вечера, Олег Миколайович; Роговський, Іван Леонідович; Пастушенко, С. І. (НУБіП України, 2018)
Проведено аналіз сучасного стану використання навігаційних систем в технологіях точного землеробства для зменшення витрат та ефективного використання сільськогосподарської техніки.
Keywords: точне землеробство; навігаційні технології