Міжнародна ветеринарна гістологічна номенклатура - Хомич, Володимир Тимофійович; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Дишлюк, Надія Володимирівна; Стегней, Жанна Георгіївна; Усенко, Світлана Іванівна (My University, 2019)
У термінологічному словнику латинською, англійською і українською мовами наведені сучасні міжнародні гістологічні терміни, які використовують у ветеринарній медицині. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються гістологією тварин і викладачам дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» для підготовки фахівців ОР «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина».
Nomina histologica veterinaria
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: гістологічна номенклатура; ветеринарна номенклатура; ветеринарна гістологічна номенклатура