Фітораритетна складова Полтавської області - Тертишний, Анатолій Петрович; Литвин, В. Ю. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: збереження біорізноманіття; флора рідкісних рослин; дослідження рідкісних видів; biodiversity conservation; flora of rare plants; research on rare species; Erhaltung der biologischen Vielfalt; Flora seltener Pflanzen