Біопродукційні процеси у лісах Українських Карпат в умовах змін клімату - Василишин, Роман Дмитрович; Домашовець, Галина Степанівна; Лакида, Іван Петрович; Василишин, О. М.; Данілова, Іванна Олександрівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: біопродукційні процеси; вуглецедепонувальний потенціал; рослинна біомаса; bioproductive processes; carbon sequestration potential; plant biomass; biologische Produktionsprozesse; pflanzliche Biomasse