Обґрунтування вибору типу електроприводу в гібридному автомобілі - Перетятько, Владислав Романович; Тітова, Людмила Леонідівна (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: електромобіль; електричні вантажівки; гібридні вантажні автомобілі; electric vehicle; electric lorries; hybrid trucks; Elektroauto; Elektro-Lkw