Демодекоз собак - Борисевич, Борис Володимирович; Лісова, Вікторія Вікторівна; Ігнатенко, Наталія Анатоліївна (ФОП Ямчинський О.В., 2019)
У монографії узагальнено дані літератури та результатів власних досліджень щодо демодекозу собак. Приведено сучасні літературні дані щодо збудника хвороби, її епізоотологічні особливості, клінічні ознаки, патогенез і діагностику. З урахуванням одержаних авторами нових, раніше невідомих даних, детально описано патологоанатомічні зміни. Монографія розрахована на фахівців ветеринарної медицини, науковців і студентів ветеринарної медицини III – IV рівнів акредитації.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: демодекоз собак; збудник хвороби; епізоотологія; клінічні ознаки; діагностика; демодекоз; кліщ Demodex; кліщі