Узагальнений мультиплікативний показник якості роботи картоплезбиральних машин - Смолінський, Станіслав Вікторович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: показник якості роботи картоплезбиральних машин; картоплезбиральні машини; сільськогосподарські машини; quality indicator for potato harvesters; Qualitätsindikator für Kartoffelerntemaschinen; potato harvesters; Kartoffelerntemaschinen; agricultural machinery; Landmaschinen