Агротехніка вирощування фундука на території України - Артюх, Людмила Миколаївна (My University, 2023)
Тематичний бібліографічний список літератури на допомогу навчальному процесу.
Keywords: фундук; агротехніка вирощування; список літератури; hazelnut; cultivation technique; list of references