Методичні рекомендації до виконання навчальної практики з дисципліни “Інформаційні системи та технології в економіці” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» - Маценко, Леся Миколаївна (НУБіП України, 2026)
В методичних рекомендаціях подані завдання для виконання Навчальної практики з дисципліни «Інформаційні системи та технології в економіці» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Рекомендовано до друку вченою радою факультету інформаційних технологій
Keywords: інформаційні системи в економіці; інформаційні технології в економіці; використання інформаційних та комунікаційних технологій в економіці для пошуку; обмін інформацією в інформаційному просторі; information systems in the economy; information technology in the economy; the use of information and communication technologies in the economy for the purpose of searching; the exchange of information in the information sphere