Практикум з гербології - Косолап, Микола Павлович; Іванюк, Микола Федорович; Примак, Іван Дмитрович; Анісимова, Антоніна Анатоліївна; Бабенко, Антоніна Іванівна (НУБіП України, 2019)
У навчальному посібнику відповідно до типової програми з гербології викладений матеріал для лабораторно-практичний робіт з гербології. Подані морфо біологічні особливості дорослих бур’янів та їх сходів і насіння. Представлені агротехнічні і хімічні засоби контролю бур’янів для їх вивчення і використання студентами при розробці інтегрованої системи контролювання бур’янового компоненту агроітоценозів.
Рекомендовано до друку Вченими Радами: Національного університету біоресурсів і природокористування України, Білоцерківського національного університету, Агробіологічного факультету, та факультету захисту рослин, екології та біотехнологій НУБіП України
Keywords: гербологія; бур’яни; захист від бур’янів