Підвищення продуктивності лісів лісокультурними методами : навчальній посібник - Маурер, Віктор Мельхіорович; Бровко, Федір Михайлович; Пінчук, Андрій Петрович; Кичилюк, О. В. (НУБіП України, 2011)
У навчальному посібнику висвітлено основні теоретичні положення та практичні підходи щодо регулювання продуктивності лісів, а також розглянуто лісокультурні методи підвищення продуктивності лісових насаджень різного цільового призначення в Україні. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями напряму 1304 „Лісове та садово-паркове господарство” та інших (агрономічних, біологічних і технічних) спеціальностей. Посібник може бути корисним фахівцям і керівникам лісового господарства, слухачам курсів підвищення кваліфікації й широкому загалу любителів природи.
Keywords: продуктивність лісу