Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг освітнього середовища» - Маценко, Леся Миколаївна (НУБіП України, 2026)
У виданні подано навчально-методичні матеріали із дисципліни «Моніторинг освітнього середовища», а саме завдання, компетентності та програмні результати навчальної дисципліни, опис дисципліни, зміст лекційних занять, програма та структура, практичні заняття і самостійні роботи, силабус, навчальні матеріали для самостійної роботи студентів, запитання для підготовки до іспиту, тестові завдання для самоконтролю, глосарій, список літератури. Видання розраховане на студентів, які навчаються за спеціальністю «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)».
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: моніторинг освітнього середовища; вища освіта; професійна освіта; vocational education; monitoring of the educational environment