Вплив забрудненості дизпалива на надійність та довговічність деталей паливної системи - Палійчук, В. К.; Куликівський, Володимир Леонідович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: забрудненість палива; відмови паливних систем; зношування плунжерних пар; розміри частинок забруднень; fuel contamination; fuel system failures; wear of plunger pairs; particle sizes of contaminants