Обґрунтування раціональних параметрів робочих сегментів механізму нарізання живців деревних біоенергетичних культур - Борис, А. М.; Рихлівський, П. А.; Гузік, І. М. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.

The Proceedings presents abstracts of reports of scientific and pedagogical workers, research staff, graduate students and students of the NULES of Ukraine, leading domestic and foreign higher educational institutions and scientific institutions, in which completed stages of development are considered.
Keywords: технічні засоби для садіння деревних біоенергетичних культур; нарізання живців; технічні засоби для висадження плантацій деревних культур; біоенергетичні культури; technical means for planting woody bioenergy crops; cutting cuttings; technical means for planting tree crops; bioenergy crops