Сучасний стан зернозбирального парку України в контексті машиновикористання - Калініченко, Дмитро Юрійович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: лізинг комбайнів; зернозбиральні комбайни; машиновикористання; combine leasing; combine harvesters; machine use; Leasing von Mähdreschern; Maschinenverwendung