Матеріали VII-ї Всеукраїнської науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» 5-28 грудня 2018 року - Адамчук, Валерій Васильович; Михайлович, Ярослав Миколайович; Братішко, Вячеслав Вячеславович; Фененко, А. І.; Ревенко, І. І.; Лінник, М. К. (ННЦ «ІМЕСГ», 2019)
В матеріалах конференції коротко викладені основні результати теоретичних та експериментальних досліджень з пріоритетних напрямків розвитку тваринництва та кормовиробництва. Наведені дані про ефективність результатів наукових досліджень та їх виробничої перевірки. Матеріали розраховані на науковців та здобувачів наукового ступеня.
Рекомендовано до видання: вченою радою ННЦ «ІМЕСГ»; вченою радою механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: тваринництво; кормовиробництво