Методичні рекомендації з англійської мови для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління персоналом» - Шанаєва-Цимбал, Людмила Олексіївна; Розгон, Ірина Юріївна (ЦП Компринт, 2020)
Методичні рекомендації розраховані на студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління персоналом» для вивчення нормативного курсу англійської мови та специфіки фаху. Мета даних рекомендацій - розвиток комунікативних навичок з фаху, навичок читання та перекладу іншомовних джерел.
Рекомендовано Вченою Радою гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України.
Keywords: англійська мова