Лісостепова та Приполісська флористико-созологічні області (північна частина Лівобережного Лісостепу України) - Тертишний, Анатолій Петрович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: флористико-созологічне районування; бореально-температні види; фітоценотична різноманітність; floristic-sozological zoning; boreal-temperate species; phytocenotic diversity; floristisch-sozologische Zonierung; boreal-temperate Arten