Вихідні положення системи вимірювання параметрів технічного стану машин для лісотехнічних робіт - Громиченко, Д. В. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: гібридні трансмісії; кінематичні схеми; електродвигуни; hybrid transmissions; kinematic diagrams; electric motors; Hybridgetriebe; kinematische Schemata