М'ясне скотарство України - Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О. І.; Кос, Наталія Володимирівна (ЦП Компринт, 2020)
У підручнику досить повно описані основні породи м’ясної худоби, найбільш поширені в Україні. Детально розглянуто основні методи племінної роботи з тваринами в чистопородних стадах (розведення за лініями і родинами) і одержаних за схрещування та гібридизації. Викладено системи утримання, годівлі і відтворювання м’ясної худоби та організацію для неї кормової бази. Висвітлено основні принципи економіки, менеджменту і маркетингу м’ясного скотарства. Розрахований на студентів сільськогосподарських закладів ІІ- ІV рівнів акредитації ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Рекомендовано вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: скотарство; м’ясне скотарство