Конкурентоспроможність продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції - Ільчук, Микола Максимович; Коновал, Іван Андрійович; Мельникова, Ірина Володимирівна; Кирилюк, Ольга Федорівна; Титарчук, Ірина Миколаївна; Коновал, Олена Іванівна; Євтушенко, Володимир Дмитрович (Аграр Медіа Груп, 2015)
У монографії за результатами проведеного дослідження викладено теоретичні, методологічні та практичні засади формування та оцінки конкурентоспроможності продукції скотарства і птахівництва України в контексті процесу євроінтеграції. Визначені основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства і птахівництва України в системі євроінтеграції Розрахована на слухачів магістерських програм економічних спеціальностей, аспірантів, науковців, керівників і спеціалістів агропромислового виробництва
Друкується за рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 30 жовтня 2015 року)
Keywords: економіка тваринництва; конкурентоспроможність продукції скотарства; економіка