Динамічний аналіз переміщення мостового крана - Крушельницький, Віктор Васильович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: аналіз переміщення мостового крана; мостові крани; процес переміщення вантажів; analysis of the movement of an overhead crane; Analyse der Bewegung eines Brückenkrans; overhead cranes; Brückenkräne; process of moving goods; Güterbeförderungsprozess