Одночасний висів насіння двох культур пневмомеханічними апаратами - Попик, Павло Сергійович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: спільні посіви насіння двох культур; підвищення врожайності; одночасний висів насіння двох культур; joint sowing of seeds of two crops; gemeinsame Aussaat von Saatgut für zwei Kulturen; increase yields; Erträge erhöhen; gleichzeitige Aussaat von Saatgut für zwei Kulturen; simultaneous sowing of seeds of two crops