Причини всихання соснових насаджень - Стаднік, Л. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: сосна звичайна; всихання; санітарний стан