Preservation of unique genotype of ancient trees using in vitro culture - Bilous, S.; Marchuk, Yu. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: in vitro culture; ancient trees; genotype; in vitro культура; In-vitro-Kultur; стародавні дерева; alte Bäume; генотип