Розвиток соціально-трудових відносин в аграрній сфері - Ланченко, Євгеній Олександрович (ЦП Компринт, 2022)
У монографії викладено результати досліджень проблем розвитку соціально-трудових відносин в аграрній сфері, формування інституційного механізму їх регулювання в контексті соціально-економічного розвитку сільських територій, оцінки якості трудового життя в сільськогосподарських підприємствах, регулювання сегменту ринку праці в аграрній сфері тощо. Наукове видання складається із трьох розділів, у яких наведено теоретико-методичні й науково-практичні засади розвитку соціально-трудових відносин в аграрній сфері. Монографія є результатом підготовленої і захищеної докторської дисертації з експериментальними даними, яка адресована для працівників органів державної та місцевої влади, спеціалістів і керівників сільськогосподарських підприємств, профспілкових і громадських організацій в аграрній сфері. Вона буде корисною для наукових працівників, викладачів і студентів аграрних закладів освіти та тих, хто займається проблематикою економіки аграрної праці та розвитку сільських територій.
Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: соціадьно-трудові відносини