Плани практичних занять та методичні вказівки щодо їх виконання з дисципліни «Філософія права» - Качур, Віра Олегівна (НУБіП України, 2024)
Наведені плани практичних занять і методичні вказівки до їх виконання мають на меті допомогти магістрам 1 року навчання спеціальності 081 “Право” засвоїти матеріал дисципліни «Філософія права».
Keywords: філософія права