Рослинна біомаса лісів Карпатського національного природного парку - Василишин, Роман Дмитрович; Бокоч, Вікторія Віталіївна; Терентьєв, Андрій Юрійович; Домашовець, Галина Степанівна; Василишин, О. М. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: рослинна біомаса; біопродуктивность; лісовий менеджмент; plant biomass; bioproductivity; forest management; pflanzliche Biomasse; biologische Produktivität