Оцінка культурних та соціальних екосистемних послуг Карпатського Національногого природного парку - Іваненко, Ю. С.; Лобченко, Ганна Олександрівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві» (18-19 квітня 2019 року)
Keywords: екосистемні послуги; ресурсозабезпечення; Карпатське НПП; ecosystem services; resource provision; Carpathian National Nature Park; Ökosystemdienstleistungen; Ressourcenbeschaffung