Надійність машин та обладнання. Ч.2 Ремонт машин та відновлення деталей - Ружило, Зіновій Володимирович; Мельник, Валентина Іванівна; Новицький, Андрій Валентинович; Ревенко, Юлій Іванович; Бистрий, Олександр Миколайович; Попик, Павло Сергійович; Мельник, Вікторія Іванівна (НУБіП України, 2023)
В навчальному посібнику розглянуті основні методи і способи ремонтування сільськогосподарської техніки та методи і способи відновлення працездатності її елементів. Ефективність виконання усіх видів ремонтних робіт і технічного обслуговування сільськогосподарської техніки із застосуванням прогресивних технологій може забезпечуватись широко розвиненою системою наукових, виробничих та інших структур. Тому необхідно здійснювати роботи щодо створення й удосконалення ремонтно-обслуговувальної бази аграрного виробництва. Під час формування навчального посібника використані вітчизняний і закордонний досвід щодо ремонтування та обслуговування сільськогосподарської техніки, відповідні наукові розробки, результати фундаментальних наукових досліджень, виконаних та впроваджених в навчальний процес за участі авторів. Матеріал, викладений відповідно до навчальної програми, сприятиме якісній і цілеспрямованій підготовці фахівців з питань ремонтування машин, обладнання та відновлення деталей. Матеріали, що увійшли до посібника, можуть бути корисними як для студентів і викладачів інженерних спеціальностей закладів вищої освіти, так і за підготовки магістрів, аспірантів, а також для широкого кола інженерно-технічного персоналу
Reliability of machines and equipment. Ch.2 Repair of machines and restoration of parts
Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол №5 від 22 листопада 2023 року)
Keywords: Ремонт машин; Repair of machines; Ремонт обладнання; Repair of equipment; Надійність машин; Reliability of machines; Відновлення деталей; Restoration of parts