Особливості розмноження високопродуктивних клітинних ліній Lysimachia nummularia l. в умовах in vitro - Білоус, Світлана Юріївна; Матяшук, Раїса Костянтинівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: фіторізноманіття; мікроклональне розмноження; in vitro; phytodiversity; microclonal propagation; Biodiversität; mikroklonale Vermehrung; світова флора