Системно-спрямований підхід до розробки технологій безрозбірного відновлення спряжень деталей - Аулін, Віктор Васильович; Лисенко, Сергій Володимирович; Гриньків, Андрій Вікторович; Чернай, А. Е.; Лукашук, A. П. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: оновлення парку машин; технології безрозбірного відновлення деталей; методи ремонту двигунів; відновлення параметрів двигуна; fleet renewal; technology for non-destructive restoration of parts; engine repair methods; engine parameter restoration